Loop jezelf niet voorbij en kom wandelen met mij!

Uw wandelcoach, natuurcoach in Vlaardingen.

Is coaching in de natuur iets voor jou?

Als jij meer in balans wilt zijn en meer energie wil hebben, wandel dan met me mee en laat mij en de natuur jou op weg helpen. Wandelen in een natuurlijke omgeving reduceert stress en brengt lichaam en geest tot rust. Er ontstaat op een dieper niveau ruimte voor nieuwe inzichten, gevoelens en jouw authentieke wensen. Door middel van coaching vertalen we deze naar stappen die je helpen je doel te bereiken. Lees meer over waarom wandelcoaching zo effectief is bij stressklachten en de impact van de natuur op gezondheid, werk en privé.

We hebben het allemaal druk, heel druk. Langdurige stress is erg schadelijk voor onze gezondheid. Steeds meer mensen hebben te veel stress en krijgen een burn-out of zitten niet lekker in hun vel. Dat komt omdat het zo druk is dat het contact met onszelf verloren gaat. Er is te weinig tijd voor diepe ontspanning en introspectie. De momenten die voor ontspanning zouden moeten zorgen, zoals bijvoorbeeld sport of sociale contacten worden veelal meegenomen in het stress-systeem en kunnen dan zelfs gaan aanvoelen als activiteiten die je “moet”. Het verstand neemt het eigenlijk over van het gevoel; je bedenkt wat je nodig hebt of goed voor je is i.p.v. het te voelen vanuit binnenuit.  Je overtuigingen en omgeving houden je daarnaast ook vaak vast in het uitputtende systeem. Signalen die het lichaam geeft, vallen vaak niet eens meer op of worden genegeerd. Op deze manier pleeg je roofbouw op je lichaam en geest en wordt je uiteindelijk ziek.

Ik kan je helpen om weer dichterbij jezelf te komen zodat jij gaat voelen en bepalen wat goed voor je is of welke richting je op wilt in je leven. Ik leer je luisteren naar je lichaam zodat je ook in de toekomst de signalen herkent die je krijgt wanneer je te veel afdwaalt van jouw pad.

La Ceiba heeft verschillende diensten die gericht zijn op het reduceren van stress, het verbeteren van de balans en het energieniveau. Je kunt kiezen voor individuele coaching of coaching in een groep. Groepscoaching wordt gegeven tijdens een wandeling en met een specifieke thema en heet daarom themawandeling. Binnen deze wandeling gaat het altijd over jou. Coaching in een groep is vaak spannender maar heeft veel voordelen. Hieronder kan je lezen wat het beste bij jou en/of jouw vraagstuk past. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Bel dan gerust voor advies op maat of vul het contactformulier in.

Individueel traject

Themawandeling

Wandeling op maat


E-mailen
Bellen
Info